Over AB Loc

Professioneel gereedschap of een machine huren of kopen? Denk dan aan AB Loc in Brussel! Zowel professionals als particulieren zijn welkom om machines voor de bouw te huren!

Vertrouw op professioneel advies van onze specialisten. Een gepersonaliseerde handleiding voor elk type van karwei helpt u goed op weg.


AB Loc, gevestigd in Koekelberg, kan bogen op een ervaring van 20 jaar op het vlak van schuren van parket. Dat in combinatie met een uitstekende service na verkoop van een machine maakt AB Loc tot uw perfecte partner om iedere karwei tot een goed einde te brengen!

 

Naast de vele schuurmachines kan u hier ook terecht voor het huren van ladders, stellingen en steigers, betonboren, luchtbevochtigingsapparaten en ontvochtigingstoestellen en bouwdrogers.

 

Kortom, bent u een occassionele doe-het-zelver of bent u een professionele aannemer of loodgieter? Aazel niet AB Loc te contacteren voor meer informatie omtrent het kopen of huren van een machine of gereedschap! Een ruime parking in het hartje van Brussel, maakt het laden en lossen van het gereedschap makkelijk.

AB Loc

Verhuur machines en gereedschap voor doe-het-zelvers en aannemers

Normandiëstraat 32-36
1081 Koekelberg

Uw expert in het verhuur van machines voor de bouw